Υγραντήρας πούρων ZKes 453 Humidor Liebherr

SmartSteel

Το SmartSteel μειώνει σημαντικά την ορατότητα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων και είναι ιδιαίτερα εύκολα στον καθαρισμό.

Υγραντήρας: Φωτισμός LED

Για τη βέλτιστη παρουσίαση των πούρων, ο υγραντήρας φωτισμό LED ενσωματωμένο στο τζάμι της πόρτας, με ρυθμιζόμενη ένταση. Καθώς οι λυχνίες LED εκπέμπουν ελάχιστη θερμότητα, τα πούρα μπορούν να παρουσιάζονται φωτιζόμενα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παιδική ασφάλεια

Η παιδική ασφάλεια μπορεί να προγραμματιστεί έτσι, ώστε να αποτρέπεται τυχόν ακούσια απενεργοποίηση της συσκευής. Όταν η παιδική ασφάλεια είναι ενεργοποιημένη, αυτό υποδηλώνεται με ένα σύμβολο στο MagicEye.

Υγραντήρας: Έλεγχος ακριβείας

Με το ακριβές ηλεκτρονικό σύστημα, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ +16°C και +20°C. Η υγρασία αέρα μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με τις ανάγκες, μεταξύ 68% και 75%. Ο συναγερμός θερμοκρασίας δείχνει τυχόν ανωμαλίες στη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου.

Συναγερμός πόρτας

Για τη σίγουρη προστασία των τροφίμων, ο ακουστικός συναγερμός πόρτας προειδοποιεί μετά από 60 δευτερόλεπτα, εάν η πόρτα παραμένει ανοικτή.

Στερέωση στον τοίχο

Ως ένα ελκυστικό στοιχείο και για την άνετη πρόσβαση για σερβίρισμα, οι συσκευές μικρών διαστάσεων (WKes 653, ZKes 453, CMes 502) μπορούν επίσης να στερεωθούν στον τοίχο.

Υγραντήρας: Βέλτιστες κλιματικές συνθήκες για πούρα

Για τη βέλτιστη εμπειρία απόλαυσης, τα πούρα πρέπει να ωριμάζουν για λίγο ακόμη καιρό μετά την παραγωγή τους σε υγρασία αέρα 68% έως 75% σε ειδικούς κλιματιζόμενους θαλάμους. Προϋπόθεση για τη διατήρηση της ποιότητας ή για την περαιτέρω ωρίμανση είναι η διασφάλιση αυτής της υγρασίας και η διατήρηση μιας θερμοκρασίας αποθήκευσης μεταξύ +16°C και +20°C. Εάν τα πούρα αποθηκευτούν σε χαμηλότερη υγρασία αέρα, στεγνώνουν και χάνουν το άρωμα και την ποιότητά τους. Αν η υγρασία αέρα είναι πολύ υψηλή, υπάρχει κίνδυνος να μουχλιάσει ο πολύτιμος καπνός. Στον υγραντήρα, τα πούρα μπορούν να ωριμάσουν υπό άριστες κλιματικές συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα αφής υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με αισθητήρες υγρασίας διασφαλίζουν την ακριβή τήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας και υγρασίας αέρα.

Υγραντήρας: Εσωτερικός εξοπλισμός από ξύλο κέδρου

Τα δύο διαφορετικού ύψους κιβώτια παρουσίασης και τα δύο ξύλινα ράφια είναι κατασκευασμένα από ισπανικό ξύλο κέδρου.

Υγραντήρας: Ιδανική υγρασία αέρα

Ο ενσωματωμένος περιέκτης νερού χωράει ένα λίτρο αποσταγμένου νερού. Οι αισθητήρες υγρασίας ρυθμίζουν την ανάγκη για νερό και διασφαλίζουν με ακρίβεια την επιλεγμένη υγρασία αέρα. Μια οπτική ένδειξη ενημερώνει εγκαίρως όταν πρέπει να συμπληρωθεί νερό.

Υγραντήρας: Κιβώτιο παρουσίασης

Για τη φύλαξη μεμονωμένων πούρων, τα κουτιά Box είναι ιδανικά. Μπορούν να αφαιρεθούν άνετα για την παρουσίαση των πούρων.

Διαστάσεις 425 × 478 × 612 cm
Εύρος θερμοκρασίας

Ζώνες ψύξης

1

Συνολική χωρητικότητα

Καθαρή χωρητικότητα

Εσωτερικές διαστάσεις μ/π/υ cm

Κατανάλωση ενέργειας σε 365 ημέρες ²

Κλιματική κλάση

Ενδεδειγμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος

Ψυκτικό υγρό

Επίπεδο θορύβου

Ένταση/Ισχύς

Συχνότητα/Τάση

Σύστημα ψύξης / Απόψυξη

Εσωτερικός φωτισμός

,

Υλικό πόρτας/καπακιού

Εξωτερικό υλικό

Σύστημα ελέγχου

Ένδειξη θερμοκρασίας

Προειδοποίηση βλάβης

Ράφια

Κλειδαριά

Μικτό βάρος

καθαρό βάρος

Liebherr Υγραντήρας πούρων ZKes 453 Humidor Οδηγίες χρήσης

Download

Liebherr Υγραντήρας πούρων ZKes 453 Humidor Σχεδιάγραμμα διαστάσεων

Download

Scroll to Top